اماده سازی با بهترین کیفیت و ارسال به تمام نقاط تهران 09194179254
بره درسته یک عدد متوسط
پیاز خورد شده به مقدار لازم
پیاز داغ 5قاشق غذا خوری
رب 200 گرم
هویج 300گرم
زعفران به مقدار لازم
سیر 10حبه
فلفل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
بره درسته را کامل شسته و آن را دراخل ظرف مناسب گذاشته که کله سطح بره را بگیرد آب داخل ظرف ریخته تا جایی که کله بره را فرا بگیرد و به آن حرارت میدهیم تا جوش بخورد بعد از جوش خوردن کف آن را گرفته می گذاریم سرد شود ،سپس آب ضرف را کلا عوض کرده ظرف را شسته و دوباره بره را داخل آن میگذاریم و کمی در آن آب میریزیم تا 5سانت از کف بره را فرا بگیرد و سپس پیاز خرد شده و سیر له شده و سپس هویج به آن اضافه میکنیم و حرارت را پایین آورده و در ظرف را میبندیم تا از طریق جوشیدن آب و بخار بره پخته شود نیم ساعت قبل از پخته شدن کامل بره به آن نمک و زعفران اضافه میکنیم
پیاز داغ را در ظرف دیگر ریخته به آن رب را اضافه میکنیم و سپس فلفل بعد از تفت خوردن به آن مقداری از آبی که در آن بره پخته شده است اضافه میکنیم به مقدار لازم به آن آبلیمو اضافه میکنیم ،سس آماده است
ابتدا برای اینکه بره به صورت ایستاده باشد از فریم های مخصوص بر استفاده میکنیم به اصطلاح بره را روی فریم قرار میدهیم و سپس از دورچین هایی مثل کلم ترشی قرمز کلم سفید و انواع سبزی جات مثل گشنیز و جعفری و پیاز حلقه شده استفاده میکنیم برای زیبا جلوه دادن خوراک بره سپس سس بره را روی بره ریخته و مقداری جعفری ساتوری شده را روی آن اضافه میکنیم
درباره این سایت