زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ

 

زرشک پلو  با مرغ

مواد لازم 

برنج به مقدار لازم

مرغ به مقدار لازم

رب به مقدار لازم (برای چهار نفر 2قاشق غذا خوری)

نمک 

فلفل

پیاز سرخ شده

روغن سرخ کردنی

زعفران

آبلیمو

زرشک 

خلال پسته وبادام 

دستورالعمل

 

ابتدا روغن را حرارت میدهیم تا روغن داغ داغ شود سپس مرغ ها را داخل حرارت روغن سرخ میکنیم.

 

سپس برنج را بعد از شستشو داخل آب و نمک استراحت میدهیم.

 

آبی برای برنج در نظر میگیریم و پس از به جوش آمدن برنج را آب کش کرده و آن را داخل آب جوش میریزیم میگذاریم جوش بخورد و سپس آن را به اصطلاح دون گیری میکنیم.

 

دون گیری برنج: برنج باید نه کامل پخته شده باشد نه کامل سفت باشد زیر دندان و سپس آماده ی آبکش کردن آن میشویم .

 

میتوانیم برای ته دیگ نان یا سیب زمینی یا خوده برنج را در نظر بگیریم

کف دیگ را روغن میریزیم (نباید روغن ته دیگ کم باشد)به دلیل اینکه روغن باعث برشته شدن ته دیگ میشود و سپس برنج آبکش شده را اضافه میکنیم و در دیگ را با دمکن میگذاریم و حرارت را کم میکنیم به اصطلاح مورچه ای، بعد از 45دقیق برنج آماده است.

 

سس مرغ : 50گرم کره داخل ماهیتابه حرارت میدهیم سپس پیاز سرخ شده را به آن اضافه میکنیم بعد از یک دقیق تفت دادن رب را به آن اضافه میکنیم و رب را هم میزنیم بعد از ترکیب شدن آن با پیاز نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه میکنیم و سپس یک مقدار آب به سس اضافه میکنیم و در آخر یکم آبلیمو 3دقیقه تحت حرارت کم قرار میدهیم و سپس سس را روی مرغ چیده شده در دیگ دیگر ریخته و آن را به مدت 1ساعت30دقیقه با شعله ی متوسط حرارت میدهیم 

نساء: برنج را پس از پخته شدن داخل یک ظرف میریزیم یکم زعفران را با آب مخلوط کرده و آن را دم  میکنیم ،زرشک را با کمی روغن تفت میدهیم

و سپس زعفران را در ظرف دیگر با برنج مخلوط میکنیم به آن زرشک اضافه میکنیم و سپس خلال پسته و خلال بادام را به آن اضافه میکنیم  

برنج را در ظرف مورده نظر ریخته و نساء را به روی آن میریزیم  

 

 

 

 

 

 

 

منبع

 

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها